30 oktober veranderde het Zuiderpark in Rotterdam naar één grote nachtmerrie. Het werd een groot festivalterrein met meerdere scarezones, waar zombies, heksen, clowns en andere freaks er alles aan deden om je de stuipen op het lijf te jagen. Catching Up durfde de uitdaging aan en was bij deze Halloween editie van Crazy, Sexy Cool. Lees hier verder hoe deze nachtmerrie verder uitpakte..

Crazy Sexy Cool Halloween was geheel uitverkocht, dus we waren benieuwd welke toffe kostuums we zouden gaan tegenkomen! Richting het festivalterrein keken niet-feestgangers hun ogen uit van de steeds groter worden groep verklede, bloederige mensen. Het weer zat helaas niet mee dit jaar: met name tijdens de QR-code-, tassen- en kaartcontroles moest er lang gewacht worden, soms tot een uur lang. Het festivalterrein was ruim opgezet met meerdere scarezones met een haunted school bus en een begraafplaats waar acteurs rondliepen, een silent disco, een haunted house achtbaan en meerdere verwarmde stages waar artiesten en DJ’s optraden. De crew van Crazy Sexy Cool was tof verkleed met Squid Game pakken en maskers en bij binnenkomst werden we begroet met het ‘annemaria koekoek’ liedje uit de populaire serie. We hebben vooral veel duivels, katten, Jokers, Harley Quins, Casa de Papel maskers en zombies gezien, maar er waren ook mensen met originelere kostuums zoals Ronald McDonald, Naruto, Deadpool, Spiderman en een draak.

Bron: Partyflock © Damian Ruitenga

Ondanks het grote terrein en de Halloween sfeer was het erg druk deze editie, zeker naar mate de avond vorderde voor ons te druk. Bij de main stage werd het zo vol dat je bijna niet meer kon bewegen, waardoor wij er uiteindelijk vroegtijdig zijn weggegaan. Gekeken naar de hele middag en avond was de sfeer vooral gezellig: we werden vaak aangesproken op onze kostuums en maakten dan een leuk praatje of foto met anderen. Het was helaas af en toe wel echt vluchten voor de hevige regenbuien, maar gelukkig mocht dat de pret uiteindelijk niet drukken. Hopelijk wordt dit niet het laatste feest dit jaar gezien de aankomende corona-maatregelen en was dit een mooie voorbode voor Comic Con in november, waar ik mijn Tips en to-do pagina in de gaten deze maand!

Bron omslagfoto: Crazy Sexy Cool

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Stephanie (1989) is een geboren en getogen Rotterdamse. Na het afronden van haar studie psychologie heeft ze in allerlei verschillende steden gewerkt en veel gereisd in Europa, maar is ze altijd aan Rotterdam verbonden gebleven. Eerder heeft ze geschreven voor Meisjes aan de Maas, een online magazine over Rotterdamse lifestyle. Ook beheert ze het Instagram account mooisuitrotterdamzuid. Voor Catching Up gaat ze graag op onderzoek uit naar nieuwe en unieke plekken, restaurants en winkels. Verder gaat ze graag het gesprek aan met ondernemers of mensen met een bijzonder verhaal.