Yolanthe Cabau heeft begin 2021 een lifestyle platform gecreëerd met als missie om alle vrouwen in hun kracht te zetten en ze tot volledige bloei te laten komen. Hierbij staan een fit lichaam en gezonde geest centraal. Op het platform vind je producten die haar missie ondersteunen, gericht op voeding, beauty en sport. Catching Up geeft een impressie van het Cabau Lifestyle en de producten die je er vindt.

Cabau Lifestyle

Eerste indruk

Cabau Lifestyle inspireert en motiveert vrouwen om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden en is voortgekomen uit een mindere periode in haar leven, welke zij met behulp van positiviteit en een gezondere lifestyle beter een plek heeft weten te geven. Het platform wil op een positieve, motiverende manier vrouwen ondersteunen in een gezondere leefstijl, door middel van onder andere mooie en nuttige producten, het delen van ervaringen en door motiverende workouts.

De website heeft mooie roze tinten, foto’s van gezonde maaltijden, sportartikelen en zelf ontwikkelde beautyproducten. Het platform maakt tevens een hele inclusieve eerste indruk bij de foto’s van de sportswear. Mijn ogen gaan het eerste naar de prachtige sportswear collectie toe.

Sportkleding

De Dahlia Sportswear collectie is vernoemd naar de dahliabloem, welke symbool staat voor de inspiratie van het platform: als een bloem de innerlijke kracht vindt, zal ze zich openen en stralen. De collectie bestaat uit meerdere sportartikelen in de kleuren peach, orchid, paars of zwart die in hun eigen kleur een mooie set vormen, maar ook mooi met elkaar te combineren zijn. Voor een top betaal je tussen de 24,95 en 39,95 euro, voor een legging 34,95 tot 49,95 euro. De recensies zijn overwegend positief over de looks en het comfort van de sportswear, wel wordt geadviseerd alles een maatje groter te kopen.

Cabau Fitness App

Naast de mooie kledinglijn is er ook een Fitness App ontwikkeld om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. De app kost 9,99 euro per maand en daar krijg je een groot aanbod aan workouts voor aangeboden, die elke week worden aangevuld met nieuwe workouts. Er staan onder andere 10- en 30- minuten trainingen klaar en je kunt de Cabau lessen volgen waar verschillende gasten en vrienden van Yolanthe meetrainen. Ik heb de workouts nog niet inhoudelijk bekeken, maar mochten jullie het graag willen lezen, laat het mij in de comments of via sociale media weten, dan kan ik deze als gediplomeerd fitness instructeur reviewen!

Sportaccessoires

De sportartikelen maken de gehele lijn compleet qua kleur en design. Het platform biedt je sportmatten, gewichten, elastieken, sporttassen en zelfs een ijslollymaker in de Cabau Lifestyle huisstijl aan om je helemaal powerwoman-proof te maken.

Een luxe sporttas kost je 34,95, een shaker 5,95 euro. Ook van deze producten zijn de recensies overwegend lovend.

Voeding

De lijn gericht op voeding heet Cabau Essentials en biedt onder andere proteïnepoeders, collageenboosters, maaltijdvervangers en een heus slaap poeder in verschillende smaken. Een aantal van deze producten zijn vegan. Ik weet helaas onvoldoende over dit soort voedingsmiddelen om er een goede inhoudelijke recensie te geven, maar lees wederom hele positieve ervaringen met de producten van klanten.

Beauty

Tenslotte is er een beautylijn bestaande uit onder andere Yoni Eggs, Anti-Cellulite Cream en Cuppingolie. Met allen heb ik geen ervaring, ook niet met ander merken en vindt het bij producten als de Yoni Eggs altijd lastig om door het wat meer zweverige verhaal te lezen. Soms vind ik de beauty- of gezondheidsclaims ook vrij stellig en moeilijk te controleren als je een leek bent.

Er zijn helaas geen reviews van andere klanten beschikbaar op de website. De Anti-Cellulite Cream en Cuppingolie worden daarentegen positief geprezen om hoe de producten werken, ruiken en er uit zien.

Conclusie

Het platform ziet er prachtig en inspirerend uit en ik kan me voorstellen dat de boodschap en de mooie producten goed aanslaan bij vrouwen, Cabau Lifestyle biedt een mooie complete beleving en de website geeft je een goede fit en gezond ervaring. Ik moedig iedereen altijd aan om zelf goed na te gaan of gemaakte gezondheidsclaims over voeding en supplementen terecht zijn, maar de klanten die een beoordeling hebben achtergelaten zijn overwegend positief over de bestelde producten en service.

Wat vind jij van Cabau Lifestyle? Heb je er wel eens iets besteld en er goede ervaringen mee? Laat het weten in de comments of via sociale media! Neem ook eens een kijkje op de sport en actief pagina voor meer tips, workouts en actieve uitjes. Catching Up werkt samen met bol.comDaisycon en TradeTracker middels affiliate linkjes. Ik krijg niet betaald om deze te plaatsen, maar als jij op een link klikt en daarna iets bestelt op dezelfde website, krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou verder niets.

Bron foto’s: Cabau Lifestyle

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Stephanie (1989) is een geboren en getogen Rotterdamse. Na het afronden van haar studie psychologie heeft ze in allerlei verschillende steden gewerkt en veel gereisd in Europa, maar is ze altijd aan Rotterdam verbonden gebleven. Eerder heeft ze geschreven voor Meisjes aan de Maas, een online magazine over Rotterdamse lifestyle. Ook beheert ze het Instagram account mooisuitrotterdamzuid. Voor Catching Up gaat ze graag op onderzoek uit naar nieuwe en unieke plekken, restaurants en winkels. Verder gaat ze graag het gesprek aan met ondernemers of mensen met een bijzonder verhaal.