Om alvast in de Kerstsfeer te komen heb ik vijf adventskalenders om de komende maand te unboxen. Vandaag is de Hello Kitty Adventskalender 2021 aan de beurt. In dit artikel lees je meer over de eerste indruk en inhoud van deze adventskalender.

De kalender is niet erg dik qua karton en voelt wat breekbaar aan, maar ziet er wel onzettend Kerstig uit met de rode kleuren, een schattige afbeelding van Hello Kitty, een kerstboom en cadeautjes. Op de achterkant zijn een aantal afbeeldingen geprint die je kunt uitknippen en als kerstversiering kunt ophangen. Origineel idee! De advent vakjes zijn redelijk saai op nummer in volgorde geplaatst, en elk chocolaatje is even groot en dezelfde vorm.

De chocolade smaakt oké, niet geweldig. Het is jammer dat je de chocoladefiguurtjes niet direct ziet als je een vakje openmaakt, pas als je het chocolaatje uit het vakje haalt en omdraait zie je een figuurtje in de chocolade. Het is helaas ook vrij lastig om de chocolade uit het vakje te krijgen, wat maakt dat de kalender vrij makkelijk deukt of scheurt van de inspanningen. Wat wel leuk is dat alle chocoladefiguurtjes anders zijn en er een kleine Hello Kitty of andere leuke illustratie onder de chocolade zit.

Al met al zou ik de zelf adventskalender niet nog een keer kopen: het is een schattige kalender, maar in dezelfde prijsklasse heb je leukere en meer verrassende adventskalenders die ook lekkerdere chocolade hebben. Helaas! Deze maand zal ik nog vier adventskalenders unboxen en ze in aparte artikelen uitgebreider reviewen. Vond jij de kalender wel het geld waard? En vind je reviews en unboxings leuk? Hou dan onze tips en to-do pagina in de gaten.

Welke adventskalender heb jij gekocht, of haal je misschien zelfs elk jaar opnieuw omdat het zo’n succes is? Laat het ons hieronder weten in de comments of via onze sociale media. Momenteel werk ik samen met bol.comDaisycon en TradeTracker middels affiliate linkjes. Ik krijg niet betaald om deze te plaatsen, maar als jij op een link klikt en daarna iets bestelt op dezelfde website, krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou verder niets

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Stephanie (1989) is een geboren en getogen Rotterdamse. Na het afronden van haar studie psychologie heeft ze in allerlei verschillende steden gewerkt en veel gereisd in Europa, maar is ze altijd aan Rotterdam verbonden gebleven. Eerder heeft ze geschreven voor Meisjes aan de Maas, een online magazine over Rotterdamse lifestyle. Ook beheert ze het Instagram account mooisuitrotterdamzuid. Voor Catching Up gaat ze graag op onderzoek uit naar nieuwe en unieke plekken, restaurants en winkels. Verder gaat ze graag het gesprek aan met ondernemers of mensen met een bijzonder verhaal.