Deze maand open ik meerdere adventskalenders in aanloop naar Kerst. Deze keer unbox ik de vierde van de vijf kalenders, namelijk de Milka chocolade adventskalender van 2021. Lees snel verder voor een review van de kalender zelf, de inhoud en hoe lekker de chocolade is!

De adventskalender is een gezellige doos in de Milka huisstijl, waarop een Kerstman in slee met een hert, beer en schattige knaagdiertjes staan afgebeeld. Ze vliegen over een ondergesneeuwd kerstdorp met de kenmerkende Milka koe die naar het tafereel kijkt. Er zijn verschillende grootte vakjes, met name dag 6 en dag 24 zijn vrij groot ten opzichte van de andere dagen. Ik vind het altijd leuk als het vakje voor de laatste dag iets speciaals bevat, dus deze kalender belooft wat!

Deze kalender kostte 12 euro wat neerkomt op 0,50 cent per chocolade. Wat mij betreft heel betaalbaar! De chocolade is duidelijk lekkerder dan die van de eerder geopende Hello Kitty kalender die bijna even duur was. Milka heeft de chocolade gevuld met witte crème en elk chocolaatje heeft een andere vorm per dag. De vormpjes zijn meteen te zijn bij het openen van een vakje en kun je er makkelijk uit halen, zonder dat je de kalender meteen scheurt. Als je de chocolade uit het vakje haalt komt er een leuke afbeelding van een schattig diertje of cadeautje te voorschijn. De laatste dag krijg je een grote kerstboom, wat echt voelt als een beloning voor je geduld als je de kalender trouw per dag open maakt. Ik zou deze kalender zeker aanraden als je een echte chocolade liefhebber bent!

De komende maand zal ik de adventskalenders unboxen en ze in aparte Kerstblogs uitgebreider reviewen. Vind jij de kalenders het geld waard? En vind je reviews en unboxings leuk? Hou dan onze tips en to-do pagina in de gaten. Welke adventskalender heb jij gekocht, of haal je misschien zelfs elk jaar opnieuw omdat het zo’n succes is? Laat het ons hieronder weten in de comments of via onze sociale media.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Stephanie (1989) is een geboren en getogen Rotterdamse. Na het afronden van haar studie psychologie heeft ze in allerlei verschillende steden gewerkt en veel gereisd in Europa, maar is ze altijd aan Rotterdam verbonden gebleven. Eerder heeft ze geschreven voor Meisjes aan de Maas, een online magazine over Rotterdamse lifestyle. Ook beheert ze het Instagram account mooisuitrotterdamzuid. Voor Catching Up gaat ze graag op onderzoek uit naar nieuwe en unieke plekken, restaurants en winkels. Verder gaat ze graag het gesprek aan met ondernemers of mensen met een bijzonder verhaal.