Om alvast in de Kerstsferen te komen kocht ik vijf adventskalenders om samen adventskalender unboxings te doen de komende maand. De keuze is gevallen op de luxe 2D adventskalender van Rituals, the Ritual of Advent. Wat is de eerste indruk? Is de kalender het geld waard? Je leest en ziet het hier!

De Rituals 2D Adventskalender the Ritual of Advent 2021 is inmiddels zo populair dat hij op veel plaatsen niet meer leverbaar is, ik hoop dat dat nog verandert voor mensen die de kalender graag willen! Als je de kalender koopt zit hij in een grote gouden doos met rode strik verpakt, waarmee het meteen al een prachtig cadeau is om te geven. De kalender zelf is nog mooier, namelijk twee gouden grachtenpanden met allerlei ramen en deuren om te openen. Een ontzettend mooie kalender die prima bij de meeste Kerst interieuren goed zal passen.

De eerste indruk is zeer goed, maar het gaat natuurlijk uiteindelijk om de inhoud. Voor 59,90 euro krijg je 24 items, omgerekend komt dat neer op ongeveer 2,50 euro per item. Daar haal je in de Rituals winkels normaliter geen nieuw product voor, dus wat mij betreft is dat een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Er zitten verschillende lijnen waardoor je ook leuke sets van shampoo en conditioner, of scrub en lotions kunt maken in dezelfde geur. Ook zitten er wat kaarsen in die erg lekker ruiken en er mooi uitzien. Er zitten ook wat mindere items in, zoals de scrub handschoen of de nagelvijl: ik begrijp dat ze bij een beauty kalender het hele plaatje compleet maken, maar ik had liever een origineel product gekregen.

Ritual of Advent 2021
De complete inhoud van de kalender

Al met al is de kalender een prachtig cadeau om te geven of krijgen en vind ik de waarde van de kalender ook terugkomen in het overgrote deel van de items. In onderstaande video kun je de gehele unboxing per vakje vinden, zodat je ook een idee krijgt hoe de vakjes per dag zijn verdeeld qua items en grootte. Wat ze goed hebben gedaan is het laatste vakje ook het grootste item te maken, zodat je nog een grote afsluiter hebt van een mooie kalender.

De komende maand zal ik vijf adventskalenders unboxen en ze in aparte Kerstblogs uitgebreider reviewen. Zit jou lievelingsgeurlijn van Rituals in deze kalender, of zou je zelf liever andere producten zien in de adventskalender? Welke kalender heb jij gekocht, of haal je misschien zelfs elk jaar opnieuw omdat het zo’n succes is? De komende maand zal ik vijf adventskalenders unboxen en ze in aparte Kerstblogs uitgebreider reviewen. Vind jij de kalender het geld waard? En vind je reviews en unboxings leuk? Hou dan onze tips en to-do pagina in de gaten. Laat het ons hieronder weten in de comments of via onze sociale media.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Stephanie (1989) is een geboren en getogen Rotterdamse. Na het afronden van haar studie psychologie heeft ze in allerlei verschillende steden gewerkt en veel gereisd in Europa, maar is ze altijd aan Rotterdam verbonden gebleven. Eerder heeft ze geschreven voor Meisjes aan de Maas, een online magazine over Rotterdamse lifestyle. Ook beheert ze het Instagram account mooisuitrotterdamzuid. Voor Catching Up gaat ze graag op onderzoek uit naar nieuwe en unieke plekken, restaurants en winkels. Verder gaat ze graag het gesprek aan met ondernemers of mensen met een bijzonder verhaal.