Deze maand unbox ik meerdere adventskalenders en we trappen vandaag af met de Six Adventskalender 2021. Ik geef mijn eerste indruk van de kalender tijden de unboxing en ik maak per dag een foto van elk vakje, zodat je ook zelf kunt kijken wat je van de doos vindt. Lees snel verder!

Eerste indrukken

Ik bestelde deze adventskalender via Zalando in de sieradenkleur zilver. De doos paste makkelijk door de brievenbus en oogt als een leuk cadeau om aan iemand te geven. De kalender heeft een afbeelding van een schattige ijsbeer met een roze-goud achtergrond. De vakjes gaan makkelijk open en scheuren gelukkig niet door. Ondanks dat ik zilver had uitgekozen als sieraadkleur zitten er ook vrij veel gouden sieraden in: pas bij vakje 5 heb ik voor het eerst een zilveren paar oorbellen te pakken. Ik vond dat op zich niet heel erg en weet niet zeker of het een fout in de bezorging is of dat de ‘zilver’ doos meer een gemixte kleur doos is, maar het is wel iets om rekening mee te houden als je de doos bestelt en je echt niet van goud houdt.

De eerste paar dagen zijn alle items vrij verschillend, wisselend van oorbellen tot een ketting met een pareltje er aan. Sommige items zijn een leuke verrassing, zoals de oorbellen in de vorm van sterretjes en zwaluwen, of de ketting met een ring, maar er zitten ook wat ‘saaiere’ oorbellen bij die best wel op elkaar lijken. De adventskalender kostte 24,99 euro, wat neerkomt op ongeveer een euro per item.

De meeste zilveren oorbellen en kettingen zou ik zelf dragen, omdat ik hou van kleine subtiele sieraden. De gouden items vind ik zelf wat minder geslaagd omdat de goudkleur wat goedkoop oogt. Al met al vind ik het een overwegend geslaagde adventskalender, met als verbeterpunten dat er wat meer gevarieerde items in hadden gemogen en misschien ook een echte ‘statement piece’ in het laatste vakje, zodat je de kalender met een bijzonder item en kerstgevoel eindigt.

De komende maand zal ik de adventskalenders unboxen en ze in aparte Kerstblogs uitgebreider reviewen. Vind jij de kalenders het geld waard? En vind je dit soort reviews en unboxings leuk? Hou dan onze tips en to-do pagina in de gaten. Welke adventskalender heb jij gekocht, of haal je misschien zelfs elk jaar opnieuw omdat het zo’n succes is? Laat het ons hieronder weten in de comments of via onze sociale media.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Stephanie (1989) is een geboren en getogen Rotterdamse. Na het afronden van haar studie psychologie heeft ze in allerlei verschillende steden gewerkt en veel gereisd in Europa, maar is ze altijd aan Rotterdam verbonden gebleven. Eerder heeft ze geschreven voor Meisjes aan de Maas, een online magazine over Rotterdamse lifestyle. Ook beheert ze het Instagram account mooisuitrotterdamzuid. Voor Catching Up gaat ze graag op onderzoek uit naar nieuwe en unieke plekken, restaurants en winkels. Verder gaat ze graag het gesprek aan met ondernemers of mensen met een bijzonder verhaal.