Het is tijd voor de Yogi Tea Christmas Calendar 2021 Unboxing! In dit artikel lees je meer over deze cozy adventskalender en zie je een deel van de inhoud. Welke smaken zitten er in? Hoe ziet het design er uit? En is hij het geld waard? Lees snel verder!

De Yogi Tea Christmas Calendar 2021 is een adventskalender waar er voor elke decemberdag tot Kerst een Ayurvedisch theezakje verpakt zit, samen met een inspirerende levenswijsheid. De doos is prachtig en gezellig geïllustreerd: de normale Yogi Tea verpakkingen zien vaak ongeveer hetzelfde uit met een kop thee en de ingrediënten er om heen, maar dit design geeft het echt gevoel van een sprookjesboek of handgemaakte Kerstkaart. Op de afbeelding staan Kerstgroeten in verschillende talen en meerdere kerstbomen, figuurtjes, kaarsjes en cadeaus afgebeeld. Dit belooft veel goeds!

Bij het openmaken van de kalender lees je op de achterkant dat Yogi Tea als bedrijf bijdraagt aan verschillende sociale projecten, waar je via de website van Yogi Tea meer over kunt lezen. Op de kalender noemen ze project Medadumbara, waarmee ze bijdragen aan studiebeurzen voor kinderen van boeren gezinnen in Sri Lanka, zodat de kinderen naar school kunnen. Ik was er niet van op de hoogte dat zij zo sociaal-maatschappelijk actief waren, maar vind het tof zij verschillende mooie projecten steunen in allerlei landen, ook op het gebied van duurzaamheid.

De kalender zelf vouw je uit tot een vierluik, waardoor je vier kerstgebouwen ziet met elk zes vakjes. Inmiddels zijn alle theezakjes ook al goed te ruiken, die verstopt zitten achter prachtig geïllustreerde luikjes van muizen, vosjes, bruine beren, kerstbomen, muzikanten en ga zo maar door! Door het design kun je de kalender leuk neerzetten in huis. Zodra je een theezakje uit het luikje pakt staat er een inspirerende levenswijsheid afgebeeld. Ondanks dat er dus echt alleen maar thee in de kalender zit, hebben ze ontzettend sterk de Kerst- en feelgoodbeleving over weten te brengen. De kalender kostte €15,95, wat neerkomt op 0,66 cent per theezakje en daarmee is de Yogi Tea Christmas Calendar absoluut zijn geld waard.

yogi tea christmas calendar 2021

De komende maand zal ik de adventskalenders unboxen en ze in aparte Kerstblogs uitgebreider reviewen. Vind jij de kalenders het geld waard? En vind je reviews en unboxings leuk? Hou dan onze tips en to-do pagina in de gaten. Welke adventskalender heb jij gekocht, of haal je misschien zelfs elk jaar opnieuw omdat het zo’n succes is? Laat het ons hieronder weten in de comments of via onze sociale media.

Catching Up werkt samen met bol.com via affiliate linkjes. Ik krijg niet betaald om deze te plaatsen, maar als jij op het linkje klikt en daarna iets bestelt op dezelfde website, krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou verder niets.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Stephanie (1989) is een geboren en getogen Rotterdamse. Na het afronden van haar studie psychologie heeft ze in allerlei verschillende steden gewerkt en veel gereisd in Europa, maar is ze altijd aan Rotterdam verbonden gebleven. Eerder heeft ze geschreven voor Meisjes aan de Maas, een online magazine over Rotterdamse lifestyle. Ook beheert ze het Instagram account mooisuitrotterdamzuid. Voor Catching Up gaat ze graag op onderzoek uit naar nieuwe en unieke plekken, restaurants en winkels. Verder gaat ze graag het gesprek aan met ondernemers of mensen met een bijzonder verhaal.