Catching Up Online Lifestyle Magazine

Over Catching Up

Catching Up officieel gestart in oktober 2021, maar de plannen ooit een eigen online magazine te beginnen bestonden al veel langer daarvoor. Het delen van verhalen is een fijne manier om met elkaar te kunnen verbinden, net zoals je altijd met elkaar bijpraat als je regelmatig afspreekt met elkaar. Ik heb allemaal reislustige, nieuwsgierige vriendinnen die graag samen op pad gaan en nieuwe eettentjes samen proberen en spreek regelmatig met ze af om onze ervaringen te delen samen. De meeste vertraging in het opstarten van Catching Up zat in het nadenken over welke naam het magazine moest krijgen, maar na vele koffie- en brainstormsessies over de naam en welke content ik het liefste wil maken is het dan nu eindelijk echt zover!

Wie zit er achter Catching Up?

Stephanie van ’t Wout (1989): ik ben een geboren en getogen Rotterdamse. Na het afronden van mijn studie psychologie heb ik in allerlei verschillende steden gewerkt en veel gereisd in Europa, maar ben altijd aan Rotterdam verbonden gebleven.

Eerder heb ik in 2016-2017 geschreven voor Meisjes aan de Maas, een online magazine over Rotterdamse lifestyle. Verder was ik in 2015 bij een éénmalig project als gastredacteur betrokken bij de Kersteditie van de Viva. Momenteel beheer ik sinds 2018 het Instagram account mooisuitrotterdamzuid om mooie plaatjes uit Rotterdam Zuid te delen. Voor Catching Up ga ik graag op onderzoek uit naar nieuwe en unieke plekken, restaurants en winkels. Verder ga ik graag het gesprek aan met ondernemers of mensen met een bijzonder verhaal.

Eerder gepubliceerde artikelen Meisjes aan de Maas

Meisjes aan de Maas (2013-2017) was een online lifestylemagazine gericht op lifestyle in Rotterdam en een initiatief van een groep journalisten en bloggers. Hieronder een impressie van de artikelen.

Bron: Meisjes aan de Maas

Eerder gepubliceerde artikelen VIVA Magazine

Tezamen met meerdere gastredacteuren mocht ik in 2015 bijdragen aan de Kersteditie van de VIVA. We hadden inspraak op de interviews, mochten zelf producten reviewen en hierover schrijven in het magazine. We werden geïnterviewd over onze ideale kerstviering en ik mocht met zes andere vrouwen het gezicht zijn van deze Kersteditie door mee te doen aan de covershoot en backstage video.

Samenwerken?

Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen met ondernemers, evenementen, winkels of andere concepten. Stuur gerust een bericht via Instagram! Momenteel werken we samen met bol.com, Daisycon en TradeTracker middels affiliate linkjes. Ik krijg niet betaald om deze te plaatsen, maar als jij op een link klikt en daarna iets bestelt op dezelfde website, krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou verder niets.

Hebben jullie ook leuke tips, onderwerpen waar je graag over leest of feedback? Laat het via de comments onder de artikelen of de socials weten!

Ik wens jullie veel leesplezier!

Liefs,